Thursday 13 March 2008

apanova - lucraturi programate

Sau 'Happy Ziua Consumatorului's Day!'

Joi 13.03.2008 intre orele 8h00-23h00 se va opri temporar furnizarea alimentarii cu apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Splaiul Independentei mal stang intre pod Grozavesti si Popovat, Constantin Ghercu si camine studentesti Regie.

ApaNova ne-o trage de zor oprind apa de Ziua Internaţională a Protecţiei Drepturilor Consumatorului si apoi mai are si tupeul de a-si trimite sclavii sa ne intebe de sanatate cu doua zile mai tarziu.


Apa Nova le vorbeşte consumatorilor despre drepturile lor

13 martie 2008 - De Ziua Internaţională a Protecţiei Drepturilor Consumatorului, Apa Nova stă de vorbă cu bucureştenii în 3 hypermarketuri din Bucureşti. Angajaţi ai companiei se vor afla sâmbătă, 15 martie, în Galeria Carrefour Orhideea, Carrefour Militari şi Cora Pantelimon pentru a răspunde întrebărilor consumatorilor.

Bucureştenii aflaţi la cumpărături vor avea ocazia să discute cu angajaţii Apa Nova despre cum pot reduce consumul sau pierderile de apă; cum se realizează facturarea; cum se monitorizează calitatea apei potabile sau cum pot cere ei înşişi o analiză a apei.

“Consumatorul bucureştean este extrem de exigent şi este bine să fie aşa. Noi îi încurajăm pe clientii noştri să ne transmită mereu feedbackul lor, inclusiv observaţiile critice pe care le au. În această zi am ieşit noi în întâmpinarea lor, pentru a le pune la dispoziţie răspunsurile la întrebări”, spune Andreas Baude, Directorul General APA NOVA.

Apa Nova organizeză deja acest eveniment pentru a patra oară. Compania îşi propune să îi informeze şi să îi educe pe consumatorii bucureşteni în legătură cu drepturile lor.

Întrebările şi sfaturile bucureştenilor sunt aşteptate pe adresa de e-mail consumator@apabucur.ro sau la tefon 207 77 77.

Date de contact

Biroul de Presa Apa Nova

Monica Rǎuţu

Tel./Fax: 315 41 33

consumator@apabucur.ro

www.apabucur.ro

Imi pare rau, dar sambata cand or sa roiasca amaratii de la ei prin Orhideea, n-o sa le fie prea moale.
Probabil ca atunci cand s-au hotarat sa NU reia furnizarea apei potabile (mai mult sau mai putin potabile) la ora la care au zis pe site, fredonau asta:



Concluzia? De ziua internationala a... stiti voi ce, sa ne apucam de treaba!

2 comments :

  1. ileanne said...

    mda, poate azi fiind 13....au fost asa, in jur de 16 ceasuri rele (asta pana acum)....but hey who's counting?

  2. Mara said...

    Ia sa guglaiesc acest concept de ApaNova... funny as! Uite cine nu e melc melc codobelc (prima oara in viata cind am avut ocazia sa scriu cuvintul asta) sa se duca la balta, sa se spele cu apa calda...