Tuesday 9 September 2008

Cenusa-n cap

Da, m-am suparat de-anpulea aseara. Da, tu vroiai sa zici ca ti-e somn si vrei sa te culci si eu am inteles pe dos. Da, tot eu eram aia nervoasa care tuna si fulgera. Imi pare rau.

2 comments :

  1. ileanne said...

    esti o bestie foarte draguta.

    si mai ca te-am crezut. numa' ca oricat m-as stradui eu sa-mi amintesc care era faza cu dormitul, nu reusesc. si ce puteai sa intelegi pe dos din asta?

    eu am fost nesimtita si ne-am bagat bete in roate ca de obicei in ultimele luni. pt ca.... dar ti-am explicat aseara. si aseara.

    si da, si mie mi-a parut azi rau.

    si-mi pare rau ca sunt distanta, sictirita, confuza si uneori rea cu tine (pt ca nu stiu eu ce e in capul meu. de fapt e din ce in ce mai clar si nu imi place). dar numa' uneori (aseara, la inceput, chiar am incercat sa evit asta, sa aplanez conflictu' cum faceam odata).

    hotaraste tu si pt mine. tine-ma langa tine daca vrei, asa cum te-am rugat. dar nu-mi mai zice sa-mi caut pe altcineva de cate ori te enervezi.

    gata. prea mult(e) pt un blog. pot sa dau cu copita-n galeata si in particuler.

    da jos cenusa aia.

  2. Hefe said...

    Reciteste logul de aseara. Daca nu-l ai, ti-l trimit pe mail, ca nu se face sa dau cu copy/paste pe blog si sa vaza lumea cat de praf sunt si cum inteleg eu in gura.

    Tot nu pricep eu cum nu comunicam noi... Nu inteleg, fraticule.

    Ce e in capul tau, bestie?

    Da, stiu, ma enervez si reactionez dupa cum ai vazut. Asa sunt eu. Sorry.

    Hai sa dai cu copita in galeata.