Sunday 14 September 2008

Bestia dixit

Aici Bestia zice sarumana conasule! da si noo regent ca suntem 3 415 132 508 546 120 161 657 451 (da, 3 415 hexalioane si ceva) de gandaci acasa (a se citi o camera de camin de 16mp, bucatarie si baie included). Nu o sa supere ca fac copipaste:

Te urasc

pentru ca esti un gandac. gretos. si insensibil. cu carapacea groasa. ai iesit sa te promenezi prin camera. si nu-ti pasa ca "studenti atacati de aceste fiare nemiloase se zbat in zadar cu cate un tub de Raid in mana!" (bestia dixit).


APEL UMANITAR

Suntem o familie (not really... dar nu noi facem legea in sud estul salbatec) de romani (plus alte influente) amarati. solicitam ajutorul persoanelor cu dare de...seama si cabinet veterinar langa scara blocului. stie cineva unde mai putem gasi regent???
Va multumim pe aceasta cale si promitem acatiste cacalau si pupat de manusite (doar manusite- ca suntem o famelie committed si serioasa, dupa cum ziceam) la doamne si domnisoare.

(poate ma 'nervez si fac si-un teledon.)

Eu cred ca se simte nevoia de Motor care-i mai starpea prin vanare.

Saturday 13 September 2008

Bestie...

Tuesday 9 September 2008

Cenusa-n cap

Da, m-am suparat de-anpulea aseara. Da, tu vroiai sa zici ca ti-e somn si vrei sa te culci si eu am inteles pe dos. Da, tot eu eram aia nervoasa care tuna si fulgera. Imi pare rau.

Sunday 7 September 2008

T-


11 zile, 11 ore pana vine Bestia...

Friday 5 September 2008

Shabbat shalom!

E VINERI! A apus soarele si s-a mai linistit cartierul ca pana cand apune soarele maine nu e voie la scanteie. Brutariile kosher si majoritatea magazinelor sunt inchise. Daca n-ar ploua in halul asta ar iesi lumea la plimbare si vizite.
Pentru mine nu incepe shabbatul, dar incepe weekendul. Dupa o saptamana de muncit de la 7:30 a.m. imi vine sa strang ceasul de gat si sa dorm un an. Wishful sinking...
De marti ma tot tin sa scriu despre Spania... am sa scriu... candva... sper sa am timp si sa nu uit.
Mai sunt 2 saptamani si vine Bestia. :D
La categoria 'Diverse': am descoperit un blog FOARTE misto. Daca simti ca n-ai ras de mult cu lacrimi, citeste-l.

P.S. De ce oare acest titlu imi aminteste de faptul ca n-am nici macar bibliografia pentru lucrarea de diploma? Errrmmm... Parazitologie si Boli Tropicale mi-au trebuit, na! sa-mi ajunga!